Μετακομίσεις σπιτιών

Μετακομίσεις Σπιτιών

Μετακομίσεις σπιτιών αθήνα Πειραιάς Προάστια Αττικής


Μετακομίσεις σπιτιών Αθήνα Πειραιάς Προάστια Αττικής

Μετακομίσεις σπιτιών με τη μεταφορική metafores-metakomiseis.com. Το κάθε σπίτι είναι διαφορετικό έτσι και οι ανάγκες των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Όποιες όμως κι αν είναι οι ανάγκες σας μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτές άμεσα και αποτελεσματικά.

Φθηνά και άμεσα μετακομίσεις σπιτιών από επαγγελματίες

Μετακομίσεις σπιτιών στην ΑθήναΟι περισσότερες μετακομίσεις σπιτιών αφορούν σπίτια όπως: μετακομίσεις σε φοιτητικές γκαρσονιέρες, γκαρσονιέρα, δυάρι, τριάρι η τεσσάρι. Υπάρχουν βέβαια και οι μετακομίσεις σπιτιών στα βόρεια προάστια και οι μετακομίσεις στα νότια προάστια, εκεί τα σπίτια είναι μεγαλύτερα, τα πράγματα είναι περισσότερα και οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές.

Καλό θα είναι σε μεγάλα σπίτι να έρθει εκτιμητής μας δωρεάν για εκτίμηση της μετακόμισης σας. Συνήθως σε σπίτια πάνω από 80 τετραγωνικά είναι απαραίτητη η δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας.

Ωστόσο οφείλουμε να απαντήσουμε σε όλους αυτούς που αναζητούν τις υπηρεσίες μας και συγκεκριμένα να απαντήσουμε στην ερώτηση πόσο κοστίζει μία μετακόμιση;

Πόσο κοστίζουν οι μετακομίσεις σπιτιών;

Οι τιμές για μετακομίσεις σπιτιών στην Αθήνα είναι ενδεικτικές:

 • Γκαρσονιέρα 100€ – 120€
  To κόστος μετακόμισης μιας γκαρσονιέρας ανέρχεται στα 100€ – 120€ και συμπεριλαμβάνει φορτηγό, εργάτες.
 • Δυάρι 200€ – 250€
  Το κόστος για ένα δυάρι σπίτι είναι στα 200€ – 250€ και φυσικά συμπεριλαμβάνει και αυτό φορτηγό, εργάτες και ανυψωτικό μηχάνημα αν χρειαστεί
 • Τριάρι 280€ – 330€
  Οι τιμές για τριάρι σπίτι κυμαίνονται από 280€ έως 330€ και εδώ παρέχουμε φορτηγό, εργάτες, ανυψωτικό μηχάνημα.
  *Όλες οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 24% και έξοδα συσκευασίας. Επίσης οι τιμές είναι ενδεικτικές καθώς ποτέ μια μετακόμιση δεν είναι ίδια με μια άλλη.Για μετακομίσεις στα βόρεια και στα νότια προάστια και γενικά σε πολύ μεγάλα σπίτια είναι απαραίτητη η εκτίμηση από κάποιον εκτιμητή μας, επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας να σας στείλουμε εκτιμητή.

Δείτε άλλες υπηρεσίες από τη μεταφορική metafores-metakomiseis.com

Συχνές ερωτήσεις για μετακομίσεις σπιτιών

Αναλαμβάνεται τη συσκευασία των αντικειμένων μου;

Αυτό είναι στην κρίση σας αν θέλετε η όχι να συσκευάσουμε τα αντικείμενα σας. Εμείς εδώ στη μεταφορική metafores-metakomiseis.com το έχουμε σαν υπηρεσία το αμπαλάζ και τη συσκευασία των επίπλων και τον μικροαντικειμένων.